01

LARA SWEETS


www.larasweets.ro

LARA Sweets este continuarea unei poveşti de viaţă despre cum te poţi îndrăgosti de bucuria celorlalţi. Orice regim de viaţa ai avea, orice meserie, indiferent de zonă geografică, avem cu toţii un numitor comun…, pofta de dulce.


Am fost atras la propriu în acest proiect ca de o forţă centrifugă, cam ceva în genul aparatului care face vată pe băţ. M-am înconjurat de dulce. În cei 10 ani de când sunt vegetarian, timp în care am fost şi vegan şi raw vegan am învăţat că poţi să mănânci şi dulciuri care să te menţină în formă şi să-ţi împace pofta de carbohidraţi.

 

02


LARA Sweets introduce dulcele sănătos în viaţa voastră, a noastră, a tuturora. Pe lângă faptul că ingredientele folosite sunt de înaltă calitate, atent alese, din surse de încredere, venim în întâmpinarea nevoilor unei vieţi moderne.


În felul acesta, practicanţii de sport, care au nevoie în dieta lor şi de prăjituri sănătoase (cu conţinut scăzut de zahăr sau fără îndulcitori aritificiali), cei care ţin regimuri de slăbire sau persoanele care au o alimentaţie vegetariană sau vegană, pot să se bucure acum de un dulce sănătos. Chiar şi de un dulce care te slăbeşte.
De asemenea, nu lipsesc şi prăjiturile clasice, consacrate prin reţetă şi experienţa gustului. Asta pentru că vrem să mulţumim toate gusturile şi poftele.

 

03


Avem la dispoziţie un laborator nou-nouţ, dotat cu aparatură de ultima tehnologie şi o echipă care iubeşte dulcele, pur şi simplu. Sub îndrumarea a două personalităţi puternice pe post de Cofetari-Chefi laboratorul zbârnaie a energie şi minunatatii dulci pentru evenimente fel-de-fel.


Descoperă rafinamentul gustului cu prăjituri delicioase şi sănătoase, pentru amintiri frumoase, doar cu LARA Sweets.01

BUILD YOURSELF


www.buildyourself.ro

Sunt nutriționist acreditat și consilier pentru dezvoltare personală și știu că dezvoltarea ca individ este constantă și trebuie hrănită cu noi informații și experiențe.


Susțin funcționalitatea. Lucrez pe 3 coordonate: minte, corp și spirit, pentru flexibilitatea, puterea și înțelepciunea acestora. De 13 ani practic fitness-ul, iar de 5 ani de zile sunt și antrenor personal. Intenția mea este să continuăm această aventură a cunoașterii, împreună. Să mă cunosc și să vă cunoașteți. “A ști” și “a simți” sunt călăuzele mele.

 

02


BuildYourself înseamnă dezvoltare continuă. Înseamnă să pătrunzi adânc în propria ființă, să te descoperi și să te construiești constant.


Înseamnă să te autodefinești în fiecare clipă. Să cunoști mai multe despre tine, despre ceilalți și despre realitatea personală. BuildYourself înseamnă opțiuni pe care să le explorezi cu intenția de a-ți îmbunătății calitatea vieții și a experiențelor personale.


Construiește-te neîncetat. Noi îți suntem alături!